Áttérés - jelszó változtatás

Jelszó csere BPOS OFFICE 365

Nem sokára készülünk az első áttérésre BPOS-ról, Office 365-re a tapasztalatokat egy későbbi postban majd leírom.
Ami a kinti MVP-k talpasztalata alapján látszik, hogy a legtöbb gond a jelszó változtatással van. Fontos, hogy senkinek a jelszava ne járjon le, főleg a rendszergazdai (!), különben hétfőn a túlterhelt amerikai helpdesk, csak nagyon lassan tud reagálni, akár napokig eltarthat egy jelszó módosítás.

Fontos tehát, hogy felhívjuk a felhasználók figyelmét a jelszó módosításra, még az áttérés előtt. Összeszedtem a jelszó módosításához szükséges információkat:

Segítség a jelszó változtatásához:
http://www.microsoft.com/online/help/hu-hu/helphowto/b0003c05-eecb-427c-b9ee-139ed00861f7.htm

A jelszó megváltoztatása Mac rendszerű számítógép esetén:
http://www.microsoft.com/online/help/hu-hu/helphowto/cabbee88-3610-40b8-a2df-d0f0956180bb.htm

A jelszót a vállalati portál webhelyen is módosíthatjátok. A jelszónak a Vállalati portál webhelyen történő módosításához kattintsatok a Jelszó módosítása hivatkozásra a lap jobb felső sarkában. Ekkor haladéktalanul jelentkezzetek ki a Bejelentkezési alkalmazás alkalmazásból, majd jelentkezzetek be újra az új jelszó használatával.

A vállalati portál címe: https://home.emea.microsoftonline.com

Hozzászólások

herbal sejagat

Ciri-ciri Penyakit asma dapat kita kenali dengan pertanda di awalnya dengan adanya keluhan flu rasa berat dirasakan di dada. obat herbal asma paling mujarab Memilih herbal sejagat jus kulit manggis adalah hal tepat bagi menyembuhkan keadaan para pasien penyakit tumor otak. obat herbal tumor otak ganas ampuh Toko Obat Herbal Online herbal sejagat Dikelola oleh pekerja yang berdedikasi tinggi, sehingga menciptakan mutu pelayanan berdedikasi tinggi. toko online herbal sejagat