Google Sync vége

2013 Január 30-tól, csak a Google fizetős ügyfelei szinkronizálhatják a telefonjuk leveleit, naptárját, névjegyeket az ActiveSync protokollon keresztül.

http://support.google.com/a/bin/answer.py?hl=en&answer=2716936 

A dolog mindenesetre érdekes, főleg az előző hír után. Lesznek ugyan más protokollok a szinkronizálásra, de az ActiveSync-nek pont az a lényege, hogy a mobilok szinkronizációjára tervezték. Egy 20 Mbyte-os (!) kvóta is elég volt a mobilon a szinkronizálásra. Ez az IMAP-el biztosan nem így lesz, ami nagy sávszélesség mellett ugyan nem feltétlenül akkora gond. De ha kis sávszélességű helyen vagy külföldön használjuk, brutális lehet a különbség.
Ráadásul az ActiveSync nem csak ezt tudja, hanem pl. kezelni is a telefont, akár le is tilthatjuk vagy törölhetjük az ellopott készülékeket.

Szóval aki normálisan szinkronizálni szeretne, legyen fizetős ügyfél...

Hozzászólások

herbal sejagat

Di dalam herbal teh k-muricata terdapat daun sirsak dimana mengandung senyawa antioksidan disebut Acetogenin yang mampu menumpas sel kanker 10.000 kali lebih kuat dibandingkan dengan Adriamycin obat herbal teh k-muricata herbal sejagat Obat Herbal Alami Penyakit Kanker Paru-paru satu-satunya solusi yang paling tepat & ampuh dalam mengobati penyakit kanker paru-paru. obat kanker paru paru stadium 4 Ketika obat-obatan habis serta terlambat cuci darah, kondisi saya pasti langsung menurun, tapi sekarang sudah ada Obat Tradisional herbal sejagat serta teh Murbei yang pasti menjadi kawan hidup saya. obat herbal gagal ginjal kronis tanpa cuci darah