Hová tűntek a névjegyeim ?

Többször előfordult már, hogy szépen átmigráltuk a felhasználókat Office 365-be, ezután hétfő reggel mérgesen hív minket valamelyik felhasználó, hogy eltűnt az összes névjegye, nem tud dolgozni.
Egy kis beszélgetés után kiderül, hogy a névjegyei rendben megvannak, csak hát amikor elkezdi írni a címsorba az email címet, ott nem fejezi be automatikusan...

Ilyenkor két megoldás van:
- Elmagyarázzuk a felhasználónak, hogy a névellenőrzés gombbal is be lehet fejezni egy címet vagy miként kell használni a névjegyzéket.

- A fenti megoldás néha nem működik, ilyenkor újra lehet építeni az .NK2 fájlt - itt tárolja az Outlook 2003/2007 - az autocomplete címeket. Ezt át is lehet másolni a régi profilból, de nem minden esetben (pl. Outlook 2007-re migráltuk 2003-ról). Ilyenkor lehet használni a RebuildOutlookCache nevű ingyenes kis programot. Ez a küldött üzenetek mappából újra generálja az .NK2 fájlt.
Megjegyzés: Outlook 2010 már máshogy működik, már egy mappában tárolja a címeket.

Rebuild Outlook Cache

Hozzászólások

diherbal

Is that this a paid topic or did you customize it your self? Anyway stay up the nice high quality writing, it's uncommon to look a great blog like this one nowadays.. obat herbal darah tinggi Attractive component of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire actually loved account your blog posts. obat herbal asma yang ampuh Any way I'll be subscribing in your augment or even I success you get admission to constantly fast. obat herbal diabetes melitus ampuh