Kiszolgáltatják az amerikai felhők az európai adatokat ?

FBI raid

A bejegyzés apropója:

http://www.hwsw.hu/hirek/47011/europai-unio-adatvedelem-usa-egyesult-allamok-patriot-safe-harbor.html

"A Microsoft arra figyelmeztette az EU megfelelő hatóságait, hogy az amerikai kormányzat a PATRIOT törvény értelmében bármikor kötelezheti őt arra, hogy kiadja az európai állampolgárok nála található adatait, ráadásul anélkül, hogy erről a polgárt értesíthetné"

Utána olvastam több helyen is, úgy látszik igaz a történet, de nagyon szeretnének változtatni rajta. Viszont csak az Egyesült Államokban található adatokra vonatkozik. Mivel az Office 365-ben található adatok európában vannak tárolva, ezért az itt tárolt adatokat a MS nem adhatja ki az amerikai hatóságoknak. Egy eset kivételével, a bejövő e-mailek egy része elképzelhető, hogy az Államokon keresztül jön be. 

Ez azt jelenti, hogy pl. a Hotmailben, skydrive stb. ( vagy a Google-nél ) tárolt adatokhoz hozzáférhet az amerikai hatóság, de az Office 365-ben tárolt adatokhoz nem. 

Hozzászólások

diherbal

Hello, i think that i noticed you visited my website thus i got here to go back the desire. toko obat herbal terbaik I'm trying to in finding issues to improve my site!I guess its adequate to use a few of your concepts!! obat alami kanker payudara Simply desire to say your article is as astounding. obat herbal sinusitis