Lync Attendee és a proxy szerverek

Egy ügyfélnél üzemeltük be a Lync-et és elkezdték használni a konferencia szolgáltatást is. A Lync Attendee kliens való arra, hogy akinek nincs Lync kliense, hozzá tudjon kapcsolódni egy konferenciához, amit egy cégen belülről - ahol van Lync infrastruktúra - indítottunk. Tipikusan egy külső cég, ahhonnan hozzá szeretnének a konferenciához csatlakozni. Az Attendee kliens  felhasználói (user level) változatának telepítéséhez nincs szükség rendszergazdai jogra.
Az ügyfélnél jelezték, hogy nem működik az egyik partnerüktől a csatlakozás és nagyon fontos lenne.
Alapesetben a Lync Attendee közvetlenül próbál kapcsolódni, ha ez nem sikerül az IE proxy beállításait használja és úgy csatlakozik. Ebben az esetben azért nem működött, mert a proxy authentikációt használtak a partnernél és ez nem támogatott. A kerülő megoldás az lett, hogy kivételt kellett definiálni a proxy szerverben: a sip.microsoft.com címre ne kérjen a proxy authentikációt.

Hozzászólások

diherbal

You really make it appear so easy with your presentation however I find this matter to be really one thing that I believe I would by no means understand. obat herbal kanker kelenjar getah bening It seems too complex and extremely broad for me. I'm having a look ahead to your subsequent put up, I'll try to get the cling of it! obat herbal amazon berries I've been browsing on-line more than 3 hours nowadays, but I never discovered any fascinating article like yours. obat herbal kanker paru paru