Microsoft Online Services bejelentkezési segéd

A bejelentkezési segéd egy program, amit a gépekre kell telepítenünk, hogy ne kérdezze mindig az Office 365 a felhasználó jelszavát. Nem nehéz elképzelni, hogy nem lesznek a felhasználók boldogok attól, ha többször meg kell adni a bejelentkezést naponta és nem mellesleg mi sem…

A bejelentkezési segéd nem kell azonban minden esetben. A felhasználók szempontjából csak a az alábbi szolgáltatásokhoz szükséges:

  • Lync
  • Office kliens előfizetés

Amennyiben egyiket sem használjuk a felhasználói oldalon, nincs szükség a bejelentkezési segédre.

A fentiektől függetlenül a rendszergazdák gépére még szükséges telepíteni, szükséges az adminisztrációhoz, PowerShell-hez, dirsync-hez  stb.

A bejelentkezési segéd rendszergazdai telepítője az alábbi címről érhető el, ezek .msi fájlok, egyszerűen telepíthetjük AD-ból vagy Windows Intuneból:
http://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=28177

Hozzászólások

Dengan adanya perpaduan Obat

Dengan adanya perpaduan Obat Herbal Penyakit Gondok Juice Kulit Manggis dengan K-Muricata Teh Celup bisa memberikan jawaban pemulihan yang sangat aman bagi pasien penderita penyakit gondok serta sangat aman dikonsumsi bebas efek samping. obat herbal gondok tiroid alami herbal sejagat di produksi dengan bioteknologi alat canggih yang melibatkan banyak ahli di bidan medis sehingga terjamin kualitas serta konsistensinya sebagai obat tradisional untuk penyakit batu ginjal obat herbal menghancurkan batu ginjal Dalam waktu tiga hari berturut-turut minum herbal sejagat dan peristiwa yang sama terjadi kembali, sampai hari ke empat, panasnya sudah reda, sakit kepala juga pulih, perut tidak sakit lagi & miomnya tidak membesar lagi. obat herbal miom tanpa operasi ampuh