Office 2013

Office 2013 logo

Elkészült az Office 2013 RTM változata, ami azt jelenti, hogy a termék elkészült, már csak a szoftver terítésére kell várni a különböző disztribúciós csatornákon keresztül. 

Általánosan ( GA ) 2013 első negyedévében lesz elérhető mindenki számára, az előzetes változat a a Windows RT táblapécékhez a Windows 8 megjelenésével együtt lesz elérhető Október 26.-án.

Ami számunkra érdekes, hogy az Office 365 vállalati szolgáltatásának előfizetői, a következő szolgáltatás frissítéskor fogják megkapni Novembertől kezdődően.

A frissítési garanciával rendelkező ügyfelek nem csak a Office 2013-at érhetik el Novembertől, hanem a szerver termékeket is: Sharepoint 2013, Exchange 2013, Lync 2013.

Hozzászólások

bliherbal

That is really a brilliant article, many thanks alot : ) for telling Great luck I found out concerning this particular blog site. obat jantung bengkak herbal I really enjoy simply reading through most of your weblogs. Simply wanted to inform you you have people like me who appreciate your work. Obviously a great publish. The information which you have provided is truly very beneficial. obat herbal gagal ginjal kronis Just keep write what you are enthusiastic about, and the visitors will visit your post. obat herbal vertigo alami