Office 2013 gépelés animáció

Sok dologban nagyon jó az új Office 2013, de egy dolog engem kifejezetten zavar. Ha gépelek egy szöveget pl. az Outlookban vagy a Wordben, minden billentyű leütés után késleltetve vagy más szóval animálva jelenik meg a betű. Aki lassabban gépen szinte észre sem veszi, de gyorsabb gépelésnél iszonyúan zavaró. Szerencsére van megoldás, bár sajnos külön alkalmazásonként nem szabályozható, mindenhonnan letiltja a felhasználónál az animációt:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Common\Graphics]
"DisableAnimation"=dword:00000001

A fenti részt ki kell másolni egy szöveges fájlba, aminek .reg a kiterjesztése és dupla kattintással lefuttatni. Ki és bejelentkezés után már nem lesz animáció a felhasználónál, ahol futtattuk.

Hozzászólások

Di dalam herbal teh

Di dalam herbal teh k-muricata terdapat daun sirsak dimana mengandung senyawa antioksidan disebut Acetogenin yang mampu menumpas sel kanker 10.000 kali lebih kuat dibandingkan dengan Adriamycin obat herbal teh k-muricata herbal sejagat Obat Herbal Alami Penyakit Kanker Paru-paru satu-satunya solusi yang paling tepat & ampuh dalam mengobati penyakit kanker paru-paru. obat kanker paru paru stadium 4 Ketika obat-obatan habis serta terlambat cuci darah, kondisi saya pasti langsung menurun, tapi sekarang sudah ada Obat Tradisional herbal sejagat serta teh Murbei yang pasti menjadi kawan hidup saya. obat herbal gagal ginjal kronis tanpa cuci darah