Skype for Business

A mai napon a Microsoft bejelentette a Skype for Business-t, ami a Lync új neve. 2015 első felében érkezik és nem csak a kliens oldal, hanem a szerver oldal is megújul. Természetesen az Office 365-ben található felhős Lync Online is megkapja a frissítést.

Első ránézésre az új kliens inkább a Lync kliens a Skype színeivel és ikonjaival.
Az Skype for Business megkapja a hívás figyelőt a Skype-ból, ami egy kis ablak, amiben az aktuális hívás akkor is látszódik, amikor más alkalmazás az aktív.



Megmaradnak a Lync eddigi tulajdonságai, sőt továbbfejlesztik őket. Az új kliens fogja tudni a normál Skype felhasználókkal való videokonferenciát is, valamint a Skype címlistájában is böngészhetünk (hozzáadhatunk SkypeId-t). A hívásátadás egyszerűbb lesz, a mostani 3 kattintás helyett 1 is elég lesz.

A szorosabb integrációtól függetlenül a #Skype4B és a Skype két különböző termék marad, a Skype for Business továbbra is a vállalati felhasználókat célozza meg.

Hozzászólások

That is really a brilliant

That is really a brilliant post, many cheers for telling Excellent luck I found out about this certain blog site. http://helenair.com/users/profile/herbalsejagat/ I really enjoy simply reading through all your weblogs. Simply wanted to inform you that you've people like me who appreciate your work. Definitely an excellent post. The information that you've provided is very valuable. http://columbustelegram.com/users/profile/herbalsejagat/ Just keep writing what you are enthusiastic about, and the visitors will visit your post. http://herald-review.com/users/profile/herbalsejagat/

Hívátáadás lync-be

Jelenelg a Lync-ben legegyszerűbb a SHIFT+CTRL+T használata hívásátadáshoz