WPC: Office 365 a partnerektől

Jelenleg zajlik Torontóban a Microsoft Worldwide Partner konferenciája, ahol én is a helyszínen vagyok. Az Office divízió vezetőjétől, Kurt DelBene-től kaptunk egy új bejelentést: A jövőben lehetséges lesz a partnereknek közvetlenül számláznia az Office 365-t az ügyfeleknek és a partnerek beépíthetik a szolgáltatás díját a szolgáltatásukba. A program neve: Office 365 Open program.

Ezen felül 23%-ot is el lehet majd érni az első évi visszatérítésnél a partnereknek.

A bejelentésné a DelBene mellett ült Steve Ballmer a MS vezetője, aki kiemelte, hogy dolgoznak már az Office 365 új szolgáltatásain, amelyeket egyszerűbb lesz a partnereknek és a ügyfeleknek bevezetni.

Hozzászólások

bliherbal

Just keep write what you are enthusiastic about, and the visitors will visit your blog. obat herbal wasir ambeien Your publish had provided me with another point of view on this topic. I had simply no notion that things may work with this way as well. Thank you for sharing your opinion. obat herbal penyakit jantung bocor I would really like to thank you for your effectively written article it's useful and your writing type helped me to this without the difficulty. Cheers obat herbal lemah jantung